herenkleding
Valuta:
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Wij bieden een snelle verzending over de hele wereld. Welkom op het verzamelen van deze website en vertel je vrienden en familie, gelukkig winkelen!

1. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u een bevestiging verkregen onmiddellijk te ontvangen. Als u niet de bevestigings e-mail ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

2. Gelieve uw verzendadres voordat u betaalt, kun je het beste naar het telefoonnummer achter te laten contact. Vul ophalen van een geldig e-mail adres en e-mails nadat u voor alle bijgewerkte informatie hebben aangeschaft.

3. Items worden meestal verscheept binnen 12-24 uur na betaling is geverifieerd (zat & zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).

4. We gebruiken meestal DHL, EMS, UPS of FedEx om uw items te leveren rechtstreeks aan uw huis, zorg ervoor dat u thuis bent wanneer aangekomen pakket aan je deur.

5. Zodra wij uw pakket, sturen wij u tracking-nummer zodra deze beschikbaar is. Pakket transittijd duurt meestal 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die buiten de controle Postal Service. Als het een beetje vertraging, wees meer geduld. om steun Dank u voor ons.

Exchange-beleid

1. We staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die de problemen die ons te hebben.

2. Wij accepteren ruil voor een verkeerde maat of kleur binnen 10 dagen na de oorspronkelijke schip datum volgorde. Neem dan contact met ons op met uw order ID en ordergegevens die u kunnen helpen. Terugkoppeling nu!

3. U moet ons contacteren alvorens terug te keren de items, zullen we de juiste retouradres. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat i. e. niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal worden teruggegeven aan u.

4. We hebben geen betrekking op de transportkosten van de uitwisseling, bent u verantwoordelijk voor de terugkeer en voor de scheepvaart verzendkosten voor verzending van de uitgewisselde items terug naar u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen bescherming, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

5. Stuur ons een email volgen aantal wanneer u het pakket te sturen.

terug te keren beleid

1. Wij accepteren alleen het rendement voor items in staat stellen de problemen die ons hoop dat je begrip.

2. U kunt uw producten voor een volledige terugbetaling (minus verzendkosten) als het ongeopend en in een verkoopbare conditie naar het onderstaande adres.

terug 3. E-mail ons met een afleveradres, voordat u de items en laat ons weten welke producten je terug zal komen. Zorg ervoor dat de producten veilig zijn en veilig verpakt. We kunnen geen enkele aansprakelijkheid voor goederen die verloren zijn gegaan tijdens de terugkeer of beschadigd. Wij vragen u daarom wanneer producten via mail terug een voorschot vragen slip. Zodra we de items te ontvangen, zullen een terugbetaling binnen 14 dagen worden actioned.

4. De goederen moeten binnen 7 dagen na ontvangst date-ongedragen worden geretourneerd en bevatten alle originele verpakking en labels worden geretourneerd. Wij zullen uw oorspronkelijke methode van betaling zonder 20% restocking / administratiekosten, administratiekosten en verzendkosten we zijn geen krediet te worden hersteld. Alle verzendkosten in verband met de terugkeer van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument.