herenkleding
Valuta:
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Informatie die we verzamelen

We kunnen verzamelen , opslaan en gebruiken van de volgende soorten persoonsgegevens e-mailadres verzendadres factuuradres telefoonnummer

Met behulp van uw persoonlijke gegevens

Persoonsgegevens die via deze website zal worden gebruikt voor de in dit privacybeleid of in relevante delen van de website doelen . Wij kunnen uw persoonlijke informatie gebruiken om : verlenen onze diensten oplossen onze customers'problems verzamelen van feedback van onze dienstverlening te verbeteren stimuleren veilige handelsomgeving en handhaven ons beleid andere dingen doen voor onze klanten zoals beschreven wanneer we de gegevens verzamelen .

Andere gevallen :

Naast de informatieverschaffing die redelijkerwijs noodzakelijk is voor de doeleinden elders in dit privacybeleid geïdentificeerd , kunnen wij informatie over u openbaar voor zover wij daartoe verplicht door de wet ; in verband met een gerechtelijke procedure of aanstaande rechtsgedingen ; om vast te stellen , uit te oefenen of onze wettelijke rechten ( waaronder het verstrekken van informatie aan anderen ten behoeve van fraudepreventie en het verminderen van kredietrisico's ) te verdedigen . Behalve zoals voorzien in dit privacybeleid , zullen wij uw gegevens niet verstrekken aan derden .

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens ?

We zullen redelijke technische en organisatorische voorzorgsmaatregelen nemen om verlies , misbruik of wijziging van uw persoonlijke informatie te voorkomen . Natuurlijk , gegevensoverdracht via het internet is inherent onveilig , en kunnen wij niet instaan ​​voor de veiligheid van de gegevens die worden verzonden via internet . Als u geregistreerd op onze site en hebben een gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand had , moet u deze gegevens vertrouwelijk te houden .

beleid Wijzigingen

We kunnen dit privacybeleid updaten van tijd tot tijd door een nieuwe versie op onze website . U dient deze pagina af en toe om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen

Informatie bijwerken

Laat het ons weten als de persoonlijke informatie die wij over u moet worden gecorrigeerd of bijgewerkt.

Contacteer ons

Als je bezorgd bent over onze verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens of heeft u vragen over ons of onze website , aarzel dan niet om ons te contacteren.